Anita Šumer
Level 1 – 2022, Hrvaška

Anita ŠumerAnita Šumer – Rama Seetal (tista, ki uteleša mirnost in spokojnost skozi povezavo z božansko univerzalno zavest) – sem navdušena raziskovalka življenja. Na pot odkrivanja same sebe sem se podala oktobra 2019, ko je moj mož storil samomor. Zaradi njega pa sem se pričela 2012 ukvarjati s svojo osnovno dejavnostjo, peko z drožmi, iz ljubezni, ker ni mogel jesti običajnega kruha po odstranitvi žolčnika. Sem tudi avtorica 3 nagrajenih knjig: Drožomanija, Slana in sladka drožomanija ter najboljše kuharske knjige na svetu Umetnost krašenja kruha. Po vsem svetu izvajam delavnice peke z drožmi, ustvarjam spletne tečaje za peko z glutenom in za peko z drožmi brez glutena.

Na tej poti k sebi pa sem se srečala z različnimi praksami, med drugim sem tudi reikistka 2. stopnje ter medijka za prenašanje sporočil duhovnega vodstva po metodi Celestial Inspiration Master, oboje poleg kundalini joge redno izvajam zase in za druge.
To je bila zame velika iniciacija in takrat mi je bil dan čas za spoznavanje, sprejemanje sebe, večji stik s svojo dušo, umirjanje uma, živčnega sistema. Vse to sem našla v kundalini jogi in se vanjo zaljubila na prvi gib leta 2021.
Ta ljubezen je rodila prijavo na izobraževanje za učiteljico kundalini joge 1. stopnje, ki sem ga opravila 2022 pri svojem učitelju Nirmalu Singhu iz Avstrije.
Imam svojo redno dnevno prakso joge, hkrati pa to celostno obliko joge, ki je zame način življenja, predajam tudi na spletnih vadbah prek zooma v živo in po posnetkih.
(avtor fotografije Šimen Zupančič)

Glasilo društva

Preberite zadnjo številko glasila ali preglejte predhodne številke v arhivu glasil.